Beloningen
0 Euro terug
0
PUNTEN
Ontvang
5 Euro terug = 500 Punten
7 Euro terug = 700 Punten
8 Euro terug = 800 Punten
10 Euro terug = 1000 Punten
MEER INFORMATIE
Indien je vragen hebt over Scan & Spaar, bekijk dan onze FAQ's pagina.
FAQs
Wat is Scan & Spaar?
Nutrilon Scan & Spaar is het unieke spaarprogramma van Nutrilon waarbij je wordt beloond voor je Nutrilon aankoop. Als je een account hebt aangemaakt, kun je punten sparen door de QR code aan de binnenzijde van de Nutrilon verpakking te scannen. Iedere keer dat je nieuwe Nutrilon producten koopt en scant, groeit je saldo. Na het scannen zie je welk bedrag je terug kunt krijgen. Heel eenvoudig! Let op: Nutrilon volledige zuigelingenvoeding en voeding voor medisch gebruik zijn uitgesloten van deelname. Klik hier voor de meest recente lijst.
Hoe kan ik punten verdienen?

Wanneer je ingelogd bent bij Scan & Spaar, gebruik je je camera van je mobiele telefoon om de QR code op de folie aan de binnenkant van de verpakking te scannen. Zorg ervoor dat je je van te voren hebt geregistreerd, dat je een deelnemend product scant deelnemende producten en dat niemand anders de punten al heeft toegevoegd.

Let op: de unieke code aan de binnenkant van de verpakking kan meerdere keren worden gescand, maar punten kunnen slechts één keer aan je account worden toegevoegd.

Hoe kan ik mijn punten verzilveren?
Op het moment dat je genoeg punten hebt, selecteer je het bedrag dat je gespaard hebt en volg je de instructies op het scherm.
Actievoorwaarden

Klik hier voor de Actievoorwaarden.

Is er een maximum aan het aantal Tikkie’s dat ik kan ontvangen?
Deelnemers kunnen maximaal 2 Tikkie transacties per 30 dagen uitvoeren. De resterende punten kunnen, indien hoger dan 500 punten, na 30 dagen weer worden verzilverd en kan er geld terug worden gevraagd via Tikkie.