im
im
HOE HET WERKT
im
Koop een deelnemend Nutrilon product.
im
Open het deksel van je Nutrilon pak en scan met de camera van je telefoon de QR-code op het folie.
im
Volg de instructies naar Scan & Spaar. Maak een account aan of login. Bij iedere scan groeit je puntensaldo.
Let ook op speciale aanbiedingen!
im
Spaar punten en zet deze om in aanbiedingen zoals geld terug via Tikkie of beloningen voor jou en je kindje.
MEER INFORMATIE
Indien je vragen hebt over Scan & Spaar, bekijk dan onze FAQ's pagina.
FAQs
Wat is Scan & Spaar?
Nutrilon Scan & Spaar is het unieke spaarprogramma van Nutrilon waarbij je wordt beloond voor je Nutrilon aankoop. Als je een account hebt aangemaakt, kun je punten sparen door de QR code aan de binnenzijde van de Nutrilon verpakking te scannen. Iedere keer dat je nieuwe Nutrilon producten koopt en scant, groeit je saldo. Krijg na 4 keer scannen geld terug via Tikkie. Heel eenvoudig! Let op: Nutrilon volledige zuigelingenvoeding en voeding voor medisch gebruik zijn uitgesloten van deelname. Klik hier voor de meest recente lijst.
Wat zijn de lopende tijdelijke acties?

Van 23 januari tot en met 12 maart 2023 krijg je extra punten bij aankoop van Nutrilon!

Krijg dubbele punten voor elke unieke scan van een deelnemend Nutrilon product.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Let op: Alle andere Algemene Voorwaarden van Nutrilon Scan & Spaar blijven van toepassing. Nutrilon volledige zuigelingenvoeding en voeding voor medisch gebruik zijn uitgesloten van deelname. Klik hier voor de meest recente lijst deelnemende producten.

Hoe ontvang ik extra punten?
Scan de QR code aan de binnenzijde van een van de deelnemende producten in de periode van 23 januari tot en met 12 maart 2023. Krijg gedurende de promotie periode voor elke unieke scan +100 bonuspunten bovenop de +100 punten die je normaal krijgt bij elke unieke scan van een deelnemend Nutrilon product. Deelnemers kunnen maximaal 10 producten per maand scannen zoals beschreven in de algemene voorwaarden. Zorg dat je een account hebt en je saldo groeit extra snel.
Hoe kan ik zien of ik extra punten heb gekregen?
In je puntensaldo kun je de laatste transactiegeschiedenis zien. Je extra punten die je hebt verdiend door het scannen van een deelnemend product in de periode van 23 januari tot en met 12 maart 2023 worden bonuspunten genoemd. Deze bonuspunten zijn zichtbaar naast de reguliere -code scan punten.
Actievoorwaarden

Klik hier voor de Actievoorwaarden.

Is er een maximum aan het aantal Tikkie’s dat ik kan ontvangen?
Deelnemers kunnen maximaal 2 Tikkie transacties per 30 dagen uitvoeren. De resterende punten kunnen, indien hoger dan 500 punten, na 30 dagen weer worden verzilverd en kan er geld terug worden gevraagd via Tikkie.