Over Scan & Spaar

Tell a Friend'-actie van Nutrilon

Je vriend(in) stelt voor om mee te doen aan het Nutrilon Scan en Spaar programma. Ontdek hier meer over het programma en klik onderstaande link om je aan te melden.

Nutrilon Scan & Spaar beloont je voor je Nutrilon loyaliteit. Maak een account aan en spaar punten door de QR-code aan de binnenkant van de verpakking te scannen. Zo groeit je saldo bij iedere aankoop en bij 400 punten, kun je al geld terug krijgen via Tikkie. Heel eenvoudig!

Let op: Nutrilon volledige zuigelingenvoeding en voeding voor medisch gebruik komen niet in aanmerking. Klik hier voor de meest recente lijst.

im
HOE HET WERKT
im
Koop een deelnemend Nutrilon product.
im
Open het deksel van je Nutrilon pak en scan met de camera van je telefoon de QR-code op het folie.
im
Volg de instructies naar Scan & Spaar. Maak een account aan of login. Bij iedere scan groeit je puntensaldo.
Let ook op speciale aanbiedingen!
im
Spaar punten en zet deze om in aanbiedingen zoals geld terug via Tikkie of beloningen voor jou en je kindje.
Tell a friend aanbieding

Krijg 100

extra punten

voor de

eerste twee

deelnemende

Nutrilon

producten

die je scant.

MEER INFORMATIE
Indien je vragen hebt over Scan & Spaar, bekijk dan onze FAQ's pagina.
FAQs
Wat is Scan & Spaar?
Nutrilon Scan & Spaar is het unieke spaarprogramma van Nutrilon waarbij je wordt beloond voor je Nutrilon aankoop. Als je een account hebt aangemaakt, kun je punten sparen door de QR code aan de binnenzijde van de Nutrilon verpakking te scannen. Iedere keer dat je nieuwe Nutrilon producten koopt en scant, groeit je saldo. Krijg na 4 keer scannen geld terug via Tikkie. Heel eenvoudig! Let op: Nutrilon volledige zuigelingenvoeding en voeding voor medisch gebruik zijn uitgesloten van deelname. Klik hier voor de meest recente lijst.
Hoe kan ik punten verdienen?

Wanneer je ingelogd bent bij Scan & Spaar, gebruik je je camera van je mobiele telefoon om de QR code op de folie aan de binnenkant van de verpakking te scannen. Zorg ervoor dat je je van te voren hebt geregistreerd, dat je een deelnemend product scant deelnemende producten en dat niemand anders de punten al heeft toegevoegd.

Let op: de unieke code aan de binnenkant van de verpakking kan meerdere keren worden gescand, maar punten kunnen slechts één keer aan je account worden toegevoegd.

Hoe kan ik mijn punten verzilveren?
Op het moment dat je genoeg punten hebt, selecteer je het bedrag dat je gespaard hebt en volg je de instructies op het scherm.